Loading...

Cycling OnOff Maillot

Cena: 12.320 RSD 9.856 RSD

Jedinstvena ultra lagana biciklistička majica napravljena od specijalnih vlakana.

Nema na stanju
Nema na stanju
- 1 +
Detalji proizvoda

Uz pomoć ON/OFF  tehnologije  vlakna se prilagođavaju telu u zavisnosti od intenziteta fizičke aktivnosti. 

ON tehnologija - usled povećane fizičke aktivnosti, rupice koje se nalaze na majici se šire i propuštaju vazduh koji potpomaže hlađenju. 

OFF tehnologija - kada se smanji intenzitet fizičke aktivnosti, otvori se skupljaju, sprečavaju preterano hlađenje i obezbeđuju kompresiju na mišiće. 

Majica sadrži 6 malih džepova, u kojem možete da odložite energetske table, telefon i ostali asesoar. Džepovi su pravilno raspoređeni i  lako su dostupni.

Rukavi od laganog i fleksiblnog materijala omogućavaju veliku slobodu pokreta. Majica nema porube što utiče na udobnost i sprečavanje trenje na koži.

Specifično tkanje obezbeđuje kvalitetnu cirkulaciju vazduha čime se balansira između unutrašnje i spoljašnje temperature. Temperatura tela ostaje stabilna bez naglih promena. 

Majica ne zadržava tečnost  i omogućava njeno lako isparavanje. Telo ostaje suvo sve vreme.

Antibakterijski elementi sprečavaju iritacije, razvoj bakterija kao i zadržavanje neprijatnih mirisa.

Ergonomski kroj duž leđne strane majice, te silikonski dodaci u unutrašnjosti osiguravaju da leđa ostaju dobro pokrivena prilikom vožnje bicikla.

Posebna silikonska vlakna sa unutrašnje strane majice omogućavaju njeno prilagođavanju telu čime se aposrbuju vibracije.

 

Tehnologija izrade

BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI SRBIJE

Kupljena roba se isporučuje isključivo putem kurirskih službi (kuriska služba BEX).

Proizvode koje ste naručili šaljemo u najkraćem mogućem roku. Da bi Vam kupljena roba bila isporučena besplatno na željenu adresu, potrebno je da njen iznos bude veći od 2500 RSD + PDV.

Ljubav prema sportu i prirodi stvorili su MARNIK RUN DOO.  

 

Specijalizovana ON-LINE PRODAVNICA nudi sportsku kompresionu opremu, kao i druge proizvode koji će vam omogućiti ugodan boravak u prirodi, bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac.