Loading...

Trail Running Shirt V2 SS

Cena: 11.700 RSD 8.190 RSD

Trail Running Shirt V2 majica predstavlja jednu od najpoznatijih kompresionih majica koje koriste sportisti širom sveta. Jedna je od retkih majica koja nudi potpuni komfor i ultimativnu zaštitu mišićne strukture. Novine koje su dodate u odnosu na prethodni model odnose se na poboljšanu ergonomiju i termoregulaciju.

Nema na stanju
Nema na stanju
- 1 +
Detalji proizvoda

Trail running kolekcija, čije je deo i Trail Running Shirt V2, dizajnirana je da obezbedi udobnost i bude prijatna za nošenje.

Dizajnirana je bez šavova, ergonomski prilagođena telu i potpomaže njegovom pravilnom držanju.

Uz pomoć ON/OFF  tehnologije  vlakna se prilagođavaju telu u zavisnosti od intenziteta fizičke aktivnosti. 

ON tehnologija - usled povećane fizičke aktivnosti, rupice koje se nalaze na majici se šire i propuštaju vazduh koji potpomaže hlađenju. 

OFF tehnologija - kada se smanji intenzitet fizičke aktivnosti, otvori se skupljaju, sprečavaju preterano hlađenje i obezbeđuju kompresiju na mišiće. 

Majica sadrži 6 malih džepova, u kojem možete da odložite energetske table, telefon i ostali asesoar. Džepovi su pravilno raspoređeni i  lako su dostupni.

Rukavi od laganog i fleksiblnog materijala omogućavaju veliku slobodu pokreta. Majica nema porube što utiče na udobnost i sprečavanje trenje na koži.

Specifično tkanje obezbeđuje kvalitetnu cirkulaciju vazduha čime se balansira između unutrašnje i spoljašnje temperature. Temperatura tela ostaje stabilna bez naglih promena. 

Trail running majica ne zadržava tečnost  i omogućava njeno lako isparavanje. Telo ostaje suvo sve vreme.

Antibakterijski elementi sprečavaju iritacije, razvoj bakterija kao i zadržavanje neprijatnih mirisa.

Ergonomski kroj duž leđne strane majice, te silikonski dodaci u unutrašnjosti osiguravaju da leđa ostaju dobro pokrivena čak i prilikom vožnje bicikla.

Posebna silikonska vlakna sa unutrašnje strane majice omogućavaju njeno prilagođavanju telu čime se aposrbuju vibracije. Takođe, ima efekat  mikro masaže mišića, kao i njihovog oporavka. 

Majica vrši kompresiju na ramena čime ih drži u pravilnom položaju. To olakšava disanje prilikom fizičke aktivnosti, povećava kapacitet pluća i unos kiseonika.

Tehnologija izrade

BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI SRBIJE

Kupljena roba se isporučuje isključivo putem kurirskih službi (kuriska služba BEX).

Proizvode koje ste naručili šaljemo u najkraćem mogućem roku. Da bi Vam kupljena roba bila isporučena besplatno na željenu adresu, potrebno je da njen iznos bude veći od 2500 RSD + PDV.

Ljubav prema sportu i prirodi stvorili su MARNIK RUN DOO.  

 

Specijalizovana ON-LINE PRODAVNICA nudi sportsku kompresionu opremu, kao i druge proizvode koji će vam omogućiti ugodan boravak u prirodi, bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac.