Loading...

TR3 Tank Top

Cena: 9.240 RSD 7.392 RSD

TR3 AERO TANK majica, primenom inovativne tehnologije na polju kompresije, obezbeđuje maksimalan komfor, ventilaciju kao i potpunu zaštitu prilikom fizičkih aktivnosti. Proizvod osigurava komfor i nakon višesatnih fizičkih aktivnosti (trčanje, biciklizam...). Razvijan u saradnji sa vodećim trijatloncima.

Nema na stanju
Nema na stanju
- 1 +
Detalji proizvoda

Uz pomoć ON/OFF  tehnologije  vlakna se prilagođavaju telu u zavisnosti od intenziteta fizičke aktivnosti. 

ON tehnologija - usled povećane fizičke aktivnosti, 42.000 rupica koje se nalaze na majici se šire i propuštaju vazduh koji potpomaže hlađenju. 

OFF tehnologija - kada se smanji intenzitet fizičke aktivnosti, otvori se skupljaju, sprečavaju preterano hlađenje i obezbeđuju kompresiju mišića. 

ON/OFF tehnologija, takođe,  štiti mišiće od preteranih oscilacija, te pomaže u bržoj eliminaciji toksina i oporavku.

Specifično tkanje u predelu kičmenog stuba vrši laku kompresiju čime potpomaže pravilno držanje tela.

Nema neugodnosti u predelu vrata zbog V izreza.

Ergonomski kroj duž leđne strane  majice, te silikonski dodaci u unutrašnjosti, osiguravaju da leđa ostaju dobro pokrivena čak i prilikom vožnje bicikla.

Majica sadrži 6 malih džepova u koje možete da odložite energetske table, telefon i ostali asesoar. Džepovi su pravilno raspoređeni i  lako su dostupni.

Tehnologija izrade

BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI SRBIJE

Kupljena roba se isporučuje isključivo putem kurirskih službi (kuriska služba BEX).

Proizvode koje ste naručili šaljemo u najkraćem mogućem roku. Da bi Vam kupljena roba bila isporučena besplatno na željenu adresu, potrebno je da njen iznos bude veći od 2500 RSD + PDV.

Ljubav prema sportu i prirodi stvorili su MARNIK RUN DOO.  

 

Specijalizovana ON-LINE PRODAVNICA nudi sportsku kompresionu opremu, kao i druge proizvode koji će vam omogućiti ugodan boravak u prirodi, bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac.