Alan Ford

"AKO KANIŠ POBJEDITI NE SMIJEŠ IZGUBITI"

ON/OFF TEHNOLOGIJA- NOVI REVOLUCIONARNI KONCEPT

08. 09

NASLOV: ON/OFF TEHNOLOGIJA- NOVI REVOLUCIONARNI KONCEPT

Predstavljamo vam interaktivnu majica koja uz pomoću ON/OFF tehnologije obezbeđuje odličnu ventilaciju i termoregulaciju. Primarni zadatak majice je da omogući lakše disanje i smanji uticaj vibracija na mišiće.

Uz pomoć ON/OFF  tehnologije  vlakna se prilagođavaju telu u zavisnosti od intenziteta fizičke aktivnosti. 

ON TEHNOLOGIJA - usled povećane fizičke aktivnosti, 42.000 rupica koje se nalaze na majici se šire i propuštaju vazduh koji potpomaže hlađenju.

 

OFF TEHNOLOGIJA - kada se smanji intenzitet fizičke aktivnosti otvori se skupljaju, sprečavaju preterano hlađenje i obezbeđuju kompresiju mišića.

 

SEAMLESS - Majica je od mikrofibera i 100% bez šavova. Obezbeđuje maksimalni komfor, izuzetno je lagana i mekana.

 

HYDROPHOBIC – Propuštajuća vlakna obezbeđuju da znoj efikasno ispari i da se ne zadržava vlaga kako bi prilikom aktivnost telo ostalo suvo.

 

VENTILATION-ZONE – Mrežaste strukture na materijalu koje su pravilno raspoređene pre svega u predelu ramena, obezbeđuju da se telo oslobađa znoja i toplote. Na taj način telo ostaje suvo bez obzira na spoljašnje vremenske uslove, kao i dužinu i intenzitet aktivnosti.

ULTRALIGHT – Omogućava da se tečnost ne zadržava i time kompresiona navlaka ostaje suva i lagana (0,9 gr/cm3).

 

 

Ljubav prema sportu i prirodi stvorili su MARNIK RUN DOO.  

 

Specijalizovana ON-LINE PRODAVNICA nudi sportsku kompresionu opremu, kao i druge proizvode koji će vam omogućiti ugodan boravak u prirodi, bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac.