Alan Ford

 

"AKO KANIŠ POBJEDITI NE SMIJEŠ IZGUBITI"

HURRICAN JAKNA - PRIJATELJ U EKSTREMNIM USLOVIMA

20. 10

Koliko puta ste tokom trčanja ili vožnje bicikla u prirodi pogledom u nebo vaše uživanje morali da skratite? Sa prvim oblacima, naletom vetra  u vašoj glavi se javlja samo jedna misao, kako što pre doći kući.

Dobra zaštita bi vam vratila osmeh na lice i produžila važe uživanje u prirodi.To je želja svih nas koji se bavimo sportom u prirodi.

Ukoliko želite apsolutnu zaštitu od vetra HURRICAN jakna je proizvod koje će u potpunosti ispuniti sve vase zahteve. Sa svojih 110 grama obezbeđuje potpuni komfor prilikom nošenja čak u u najekstreminijm uslovima

Ergonomski fleksibilna njegova 3D struktura na leđnom delu omogućava povećanje zapremine do 200%. Ranac se može nositi ispod jakne čime je njegov sadržaj zaštićen od spoljnih faktora.

 

 

 

 

 

BACTERIO STATIC - 100% bakteriološki ispravan.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Sa ili bez Hurrican jakne...

- Kao i obično prognozirali lepo vreme, a ono opet kisa i vetar.
- Pa zar nisi poneo šuškavac.
- Naravno da jesam , samo da ga nađem u ovom rancu koji kao da nema dno #@!!!.
- Ja nemam tih problema, meni je uvek u džepu.- Sledeću put moram da kupim XXXL jaknu da mi pokrije ranac, smrzoh se koliko duva vetar #@!!!.
- Ja nemam tih problema, meni su leđa skroz pokrivena, a ranac u potpunosti zaštićen.- Pouzdanija je Hurrican jakna nego vremenska prognoza. Zato govorim tiho i nosim Hurrican jaknu sa sobom.

Ljubav prema sportu i prirodi stvorili su MARNIK RUN DOO.  

 

Specijalizovana ON-LINE PRODAVNICA nudi sportsku kompresionu opremu, kao i druge proizvode koji će vam omogućiti ugodan boravak u prirodi, bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac.