Alan Ford

 

"AKO KANIŠ POBJEDITI NE SMIJEŠ IZGUBITI"

MARNIK RUN - KALENDAR SPORTSKIH DEŠAVANJA

Odaberite označeni datum da biste videli tekuća dešavanja

FULLV2.1 KOMPRESIONE ČARAPE

21. 10

FullSocks V2.1 predstavlja poboljšanu verziju kompresione čarape koja pruža kvalitetniju kompresiju i bolju ventilaciju. Sa jedne strane bolja kompresija omogućava eliminisanje toksina i bolji protok kiseonika do mišića, a sa druge strane poboljšana ventilacija održava stopala suvim i smanjuje njihovo pregrejavanje.

ON/OFF TEHNOLOGIJA- NOVI REVOLUCIONARNI KONCEPT

08. 09

Predstavljamo vam interaktivnu majicu koja uz pomoću ON/OFF tehnologije obezbeđuje odličnu ventilaciju i termoregulaciju. Primarni zadatak majice je da omogući lakše disanje i smanji uticaj vibracija na mišiće.

PRO R2 SWISS – NOVA NAVLAKA ZA NOVO

10. 08

Ako se bavite trčanjem, planinarenjem, biciklizmom, košarkom ili nekim drugim sportom, PRO R2 SWISS kompresione navlake su idealne za vas. R2 PRO SWISS je pogodan kako za dinamične treninge, tako i za rekreativne šetnje. Lake su za navlačenje, rastegljive i veoma udobne. PRO R2 SWISS kompresione navlake za listove su idealne za ekstremne napore kao i za brz oporavak.

HURRICAN JAKNA - PRIJATELJ U EKSTREMNIM USLOVIMA

20. 10

Koliko puta ste tokom trčanja ili vožnje bicikla u prirodi pogledom u nebo vaše uživanje morali da skratite? Sa prvim oblacima i naletom vetra u vašoj glavi se javlja samo jedna misao, kako što pre doći kući.

Ljubav prema sportu i prirodi stvorili su MARNIK RUN DOO.  

 

Specijalizovana ON-LINE PRODAVNICA nudi sportsku kompresionu opremu, kao i druge proizvode koji će vam omogućiti ugodan boravak u prirodi, bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac.